Nejistá Agáta Hanychová: Jsem zvíře, nejsem zvíře... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejistá Agáta Hanychová: Jsem zvíře, nejsem zvíře...

Mám je sežrat, nemám je sežrat...
Mám je sežrat, nemám je sežrat...

U modelky Agáty Hanychové (25) platí bezpochyby pořekadlo »mluviti stříbro, mlčeti zlato«. Jak vyplynulo najevo v jejím novém pořadu televize Stream Dostaň Agátu, kráska nemá jasno v tom, co za živočišný druh vůbec je.

Agáta totiž v prvním díle pořadu, v němž má za úkol sníst červa, nemluví o požívání jinak, než jako o žraní. „Musím sežrat červa,“ nebo „Možná sežeru červa,“ je to, co je během téměř pětiminutového šotu slyšet z Agátiných úst snad nevíce.

Už ve školce se děti učí, že zatímco lidé jedí, zvířata žerou, a tak by se zdálo, že se Agáta sama za příslušnici lidské rasy nepovažuje. Zlom ovšem přichází v polovině pořadu. Jeden z dobrovolníků, který červa sní, chce Agátu uchlácholit prohlášením, že spousta zvířátek se takovými červy bez problémů živí.

„Já jsem snad člověk, ne zvíře, dopr...le,“ opáčila podrážděně. O chvíli později ale červa přece jen pozřela. Narozdíl od jiných zvířátek, Agátě se svačinka příliš nezamlouvala. „Chtělo se mi blejt,“ popsala dopodrobna své pocity.

Dodnes tedy nejspíš nemá ve svém biologickém původu jasno. Budeme Agátě držet palce, aby samu sebe našla co nejdříve a možná se jí to podaří už v příštím dílu, kdy diváci rozhodnou o jejím novém úkolu. Menu je opravdu lákavé. Agáta bude muset buď přeplavat Vltavu u Karlova mostu, podojit krávu a vykydat jí hnůj a nebo vyčistit Riegrovy sady od psích výkalů.

Foto Karel Kopáč

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.