Gott prodává Bertramku! A stěhuje se na venkov… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott prodává Bertramku! A stěhuje se na venkov…

Království na Bertramce je pro Krala Gotta už minulostí?
Království na Bertramce je pro Krala Gotta už minulostí? (David Kundrát)

Vážná nemoc donutila Karla Gotta (70) změnit jeho životní styl! Těžká operace páteře, kvůli níž poznal nejdrsnější bolest na světě, mu změnila životní priority. „Vzdávám se veškerého majetku. A Bertramka půjde do fanouškovské aukce,“ svěřil se nám dnes ráno Mistr.

„Víte, padesát let běhám po pódiích. Byl jsem na své profesi závislý. Až nemoc mě naučila, že ani sebevětší majetek vám v těžké chvíli nepomůže. Všechno tedy půjde pryč. Musím začít žít jinak,“ říká rozhodně a dává najevo, že s poskakováním na jevišti je rázný konec.

A aby se s fanoušky rozloučil stylově, vyhlásí internetovou aukci. „Ten, kdo se prokáže největším počtem mých originálních alb včetně účtenek za jejich nákup – bazarové desky se nepočítají – získá Bertramku s veškerým vybavením a příslušenstvím, včetně asijské chůvy. Já si odnesu jen své berle a několik set svých obleků,“ vysvětlil nám božský Karel.

Ani bankovní účty nezůstanou ve stavu, v jakém jsou dnes.

„Svým dvěma dcerám koupím do budoucna byty na pražském sídlišti Bohnice, pár desítek milionů nám nechám na skromné živobytí, zbytek půjde na charitu. Vím, že mnoho mých kolegů nutně potřebuje lekce skromnosti a zpěvu. Chci, aby se mi mohli alespoň přiblížit, a tak jim ty kursy dopřeju,“ plánuje Gott.

A kam se sám s manželkou a dvěma dětmi přestěhuje? „Láďa Štaidl říkal, že v Jevanech mě nechce, tak přemýšlím o nějaké tiché hájence na Šumavě. Tam se novináři neodváží. Konečně budu součástí přírody. Tam se mi bude rehabilitovat!“ těší se.

Jeho plány mají ale háček. S manželkou své rozhodnutí ještě nekonzultoval. Po jejím návratu z dovolené v Dominikánské republice tak může všechno dopadnout úplně jinak. Jeden aby se Apríla zkrátka bál!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.