Dnes večer na Primě (21.20) - Do pořadu se dostal šílenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dnes večer na Primě (21.20) - Do pořadu se dostal šílenec!

Eva se musí poohlédnout po jiném nápadníkovi.
Eva se musí poohlédnout po jiném nápadníkovi. (TV Prima)

Hledá se táta a máma, nová reality show televize Prima, vyrukovala na televizní obrazovky se třemi osamělými hrdiny Evou, Janem a Honzou, kteří hledají svůj protějšek – a hlavně hodného tátu nebo mámu pro své děti. Jenže hned v prvním díle, který televize odvysílala minulý týden, došlo k vyostřené situaci, která bude dnes večer gradovat! Jeden z účastníků musel být násilím vyhozen z natáčení!

Na každého z rodičů čekalo minulý týden první setkání s více než desítkou nápadníků či nápadnic. Mladičká Eva však neměla takové štěstí jako další dva hrdinové projektu. Zažila velmi nepříjemné setkání s Janem Kociánem, který se ukázal jako nafoukaný a arogantní šílenec. Hlavní hrdinka pořadu si ho přitom sama vybrala ze stovky uchazečů. První díl tak vyvrcholil ostrou hádkou, a deníku Aha! se podařilo zjistit, jak Honza dnes dopadne!

Jak se ukáže, v reality show už déle nesetrvá. Na přání Evy musel být totiž vyhozen! Suverén Kocián však odmítl chatku v Županovicích na břehu Vltavy opustit. Dokonce se ukázalo, že do soutěže nešel ani tak kvůli Evě, jako kvůli honoráři.

„Neodejdu, dokud nedostanu ty prachy za natáčení, slíbili mi tři natáčecí dny. A jídlo zadarmo, takže mi dejte najíst,“ křičel na Evu a televizní štáb Kocián, kterého z natáčení musel hrubou silou vyprovodit další z účastníků. „Dostal zaplaceno za jeden natáčecí den, nic víc,“ potvrzují lidé ze štábu.

Eva tak má teď o jednoho nápadníka a tátu pro své děti míň. A Prima je za vyhrocenou situaci ráda. „Chceme, aby byl pořad pro diváky co nejzajímavější, takže jsme rozhodně neměli problém s vyhazovem jednoho z účastníků,“ řekla deníku Aha! mluvčí Primy Jana Kocová.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.