Trapas! Gott si myslí něco jiného, než co opravdu říká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trapas! Gott si myslí něco jiného, než co opravdu říká!

Když Michal David něco chválí, myslí to prý upřímně.
Když Michal David něco chválí, myslí to prý upřímně.

Největší česká celebrita Karel Gott (70) je velký diplomat. Pokud je žádán o hodnocení nějakého hudebního díla, jen zřídka kritizuje něco přímo. Jak ale prásknul kolega Michal David, svůj názor má.

Hvězda české disco music Michal David prozradil, jak své pochvaly ve skutečnosti Karel Gott myslí. „Jednou jsem takhle křtil nejmenované cédéčko s Karelm Gottem. Když se ho ptali, jak se mu deska líbí, vybruslil z toho tím způsobem, že pochváli rytmičnost skladeb, celkové složení cédéčka a tak podobně a pak mi do ucha pošeptal: ‚Michale, ještě že oni neví, co si o tom doopravdy myslíme, že,‘“ povyprávěl David na křtu desky hudebníka Jindřicha Krause s tím, že když chválí tu desku on, rozhodně to myslí upřímně.

David však po vtipné historce raději z úcty ke slavnému kolegovi prohlásil: „Šlo jen o vtip, to je snad jasné. já si Karla velice vážím a přeju mu hlavně brzké uzdravení.“ Gott ovšem není zdaleka jediný, komu by se takový trapas přihodil. Jde především o mistrovu dobrosrdečnost a snahu o to, pochválit umělcovo úsilí. I proto je všeobecně respektovanou a uznávanou hvězdou showbyznysu stejně tak, jako jeho fundovaný názor.

Karel Gott je pro svou popularitu často žádán o názor na hudební díla a často je také jejich kmotrem.

Foto Alexandr Malachovský, Petr Novotný

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.