Paní Zdena z PROSTŘENO! Štve diváky i soutěžící! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paní Zdena z PROSTŘENO! Štve diváky i soutěžící!

Přísná je Zdena i doma, jídlo ochutnává dvěma lžičkami – jednou jídlo nabere, přelije do druhé, z té teprve ochutná. Prý kvůli bakteriím...
Přísná je Zdena i doma, jídlo ochutnává dvěma lžičkami – jednou jídlo nabere, přelije do druhé, z té teprve ochutná. Prý kvůli bakteriím... (TV Prima)

V kuchařské show televize Prima »Prostřeno!« je tento týden pořádně rušno! V pětici vzájemně se hostících lidí totiž »exceluje« velmi kontroverzní paní Zdeňka Mahdiová.

Ta hned při návštěvě u prvního hostitele, pana Dalibora, požádala, aby jí předložil datum spotřeby vajec, ze kterých připravil dezert. Předtím zase u stolu prohlásila že „drůbeží maso je laciná surovina, ze které lze jen těžko připravit kvalitní pokrm,“ a o den později se pohoršila nad tím, že jeden z jejích spolustolovníků má v knihovně »Knihu o kundě«. Televizi Prima proto zavalila vlna negativních reakcí a diváci s velkým očekáváním vyhlížejí dnešní díl, kde bude v 18.00 hostitelkou právě ona, v civilním životě kontrolorka kvality potravin. Prozradí o sobě třeba to, že byla 13 let vdaná za Araba a proč má všechny potraviny v ledničce zabalené ve fóliích. A pozor! Na závěr uvidíme i pláč a slzy!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.