Jiřina Bohdalová se zlobí - Sanitku musí točit Adamec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiřina Bohdalová se zlobí - Sanitku musí točit Adamec!

Jiřina Bohdalová brání Adamce. Bez něj by Sanitka neměla prý smysl.
Jiřina Bohdalová brání Adamce. Bez něj by Sanitka neměla prý smysl. (Aha! – Marek Pátek, Dan Černovský)

Válka o režisérské křeslo pokračování legendárního seriálu Sanitka se stupňuje! A zatímco producent Ján Kováčík (55), vlastnící autorská práva na scénář, chce přeobsadit režiséra Jiřího Adamce (63), na Adamcovu stranu barikády se přidala jedna z nejvlivnějších hereckých osobností Jiřina Bohdalová (78). „Proč by měl odejít?“ nechápe respektovaná herečka.

I když sama v původní Sanitce nehrála, snaha vyšachovat Adamce z populární Sanitky ji rozhořčila. Sama s ním natočila pět řad Pojišťovny štěstí, dobře si rozumějí. Rozhodla se proto postavit na jeho obranu.

„Na stav morálky ve společnosti nevěřícně zírám! Pokud jde o uměleckou branži, tak zastávám názor, že se kvalitní režisér nemá bez příčiny měnit. Zdůrazňuji kvalitní! Dost na tom, že se někdy změnit musí, což byl případ vynikajícího Jaroslava Dudka, který se pokračování své Nemocnice nedožil,“ vysvětluje svůj údiv nad snahou vykopnout Adamce ze seriálu paní Bohdalová. A pokračuje. „Nechápu to. V tomto ohledu prokazatelně odevzdal stoprocentní profesionální práci. Navíc je v plné tvůrčí síle, má respekt spolupracovníků a přízeň diváků,“ říká.

A na dotaz, zda by chtěla hrát v případné šesté řadě Pojišťovny štěstí, kdyby režisérskou taktovku převzal po Adamcovi také někdo jiný, odpovídá rozhodně. „Snad k tomu nedojde! Nevidím proto jediný důvod. Ne!“ dodává Bohdalová.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.