Sandra Bullock: Tenhle zmalovaný zadek ji zničil manželství a nebyl jediný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sandra Bullock: Tenhle zmalovaný zadek ji zničil manželství a nebyl jediný!

Sandru Bullock podváděl manžel Jesse i s jinými ženami.
Sandru Bullock podváděl manžel Jesse i s jinými ženami.

Potetovaná modelka Michelle McGee (24) a ex-milenka VIP automechanika Jesseho Jamese (40) by v indiánské tradici mohla mít přízvisko »zmalovaný zadek«. Ten ohromil Jamese natolik, že si zničil manželství s oscarovou herečkou Sandrou Bullock (45). Vyplývá však na povrch, že tahle pomalovaná zadnice nebyla zdaleka jediná, která si automechanika získala.

Michelle si získala Jesseho hlavně svým tetováním v intimních partiích.

Podle posledních informací nebyla potetovaná modelka Michelle jedinou, s níž Jesse James svoji ženu Sandru Bullock podváděl. Na internet si prý dával inzeráty, v nichž hledal mladé tetované krásky na pózování pro svoji kalifornskou společnost West Coast Choppers. A vždy měl jednoznačné požadavky. Sexy kočky beze studu s velkými ňadry a hlavně potetované.

Jenže poté, co krásky dofotili sexy snímky, je podle výpovědi jednoho ze zaměstnanců začal James obtěžovat milostnými návrhy. Informace, že ve skutečnosti měl slavný mechanik a motorkář milostných aférek mnohem víc, potvrzuje i jeho bývalá žena Janine Lindmulder, která v rozhovoru pro časopis In Touch herečku politovala. „Jednou Sandra o Jessem řekla, že s ním konečně má ten pocit, že jí někdo kryje záda. Ne, pomyslela jsem si. Věděla jsem, že Sandra si vzala někoho, kdo to tak akorát bude dělat za jejími zády. Opravdu ji upřímně lituju,“ řekla v rozhovoru, kde nazvala exmanžela chronickým cizoložníkem a odhalila, že i s ní párkrát spal v době, kdy už byl ženatý s Bullock.

Jesse podváděl svojí ženu nejen s Michelle McGee, ale i s dalšími ženami.

Foto ara

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.