Vlaďka Erbová versus Agáta Hanychová - Válka kvůli potratu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vlaďka Erbová versus Agáta Hanychová - Válka kvůli potratu!

Vlaďka Erbová se styděla za svlečenou Hanychovou. Při pohledu na ni se jen škodolibě smála.
Vlaďka Erbová se styděla za svlečenou Hanychovou. Při pohledu na ni se jen škodolibě smála. (Aha! – Dan Černovský)

Agáta Hanychová (24) zase vyvolala pěkný rozruch na večírku. Přišla za intelektuálku, která se během několika minut změnila ve striptérku. Odhalit své tělo? Žádný problém. To však nemohla rozdýchat prsatice Vlaďka Erbová (28). A pěkně se do divoké kolegyně pustila.

„Podívejte na ni, nic jí není svaté. Potrat, rakovina! Měla by si jednou uvědomit, jak moc trpí lidé, kteří si tím opravdu prošli. Já jsem zažila, co je to za hrůzu, a nikdy bych o tom nemluvila tak jako ona... Ze všeho si dělá jen srandu,“ rozohnila se Erbová, když viděla svlečenou Hanychovou. Reagovala tak na nedávná mediální prohlášení české Paris Hilton, že je po potratu a má podezření na zhoubný nádor.

Stalo se to v Hard Rock Café, kde hráči amerického fotbalu křtili své nové dresy. „Ta Agáta se zase předvádí. Asi má falešnou představu, že když v Americe shodila pár kil, že zatraktivněla a musí se tady svlékat všem před očima,“ pomlouvali Agátu hosté klubu.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.