Zdeněk Pohlreich z »Ano, šéfe!« - Mastná pokuta! V eurech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdeněk Pohlreich z »Ano, šéfe!« - Mastná pokuta! V eurech!

Zdeněk Pohlreich
Zdeněk Pohlreich (archiv TV Prima, ara)

Kontroverzní kuchař Zdeněk Pohlreich (52) z »primáckého« pořadu Ano, šéfe! zaplatil za svou neuvážlivost. V italských Dolomitech, kam si minulý týden zajel s partou přátel zalyžovat, dostal pokutu! A zatímco v televizi se chová jako ďábel utržený ze řetězu, před mužem zákona zkrotl jako beránek!

„Pan Pohlreich zastavil na kraji silnice před vyhrazeným parkovacím místem a na minutku si odběhl. U jeho vozu byl ale hned policista, a tak kuchař musel vytáhnout peněženku,“ napsal nám do redakce čtenář Václav Bayer, kterého překvapilo, jak chladně se jinak temperamentní kuchař zachoval.

Český turista přihlížel, jak italští policisté pokutují českého kuchaře za něco, co by v Česku spravila pouhá domluva. „Pokud vím, hledal olympijskou sjezdovku. A pokutu mu napařili i přes to, že spolujezdkyně zůstala v autě,“ popisuje situaci Bayer, který situaci přihlížel. „Pohlreich byl překvapen, že ji dostal za takovou chvilku, ale byl v klidu. Zaplatil a odjel,“ popisuje dál pohotový turista.

A co na to Pohlreich? Doteď si sype popel na hlavu. „Byla to jasně moje chyba. Prostě jsem zaparkoval na místě, kde jsem nesměl. Pokutu jsem dostal oprávněně, takže jsem zaplatil čtyřicet eur (cca 1000 Kč – pozn. red.) a odjel jsem,“ sdělil deníku Aha! vyhlášený šéfkuchař, který ale nechtěl prozradit, kdo byla žena, která jej doprovázela a která seděla na místě spolujezdce. „Byl jsem tam s partou přátel a dál bych to nerad komentoval,“ dodal kuchař, který pro ostré slovo nechodí daleko, a i přesto dokázal, že když se splete, svou chybu uzná.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.