Krainová se zlobí na porotu: Nebylo to fér! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krainová se zlobí na porotu: Nebylo to fér!

Krainová v Let's Dance zatím nezáří.
Krainová v Let's Dance zatím nezáří.

Zprávu, že topmodelka Simona Krainová v prvním kole taneční soutěže Let’s Dance pohořela, jsme vám přinesli už včera. Dnes se nechala modelka slyšet, že to nebylo od poroty fér.

„Jsem překvapená, že nás porota hodnotí jako na mistrovství světa v tancování. My jsme herci, modelky nebo zpěváci, přece od nás nemůžou čekat, že se za tři týdny naučíme tancovat,“ rozčílila se blond kráska na serveru cas.sk.

Ačkoliv porota hodnotila přísně, našli se tací, kteří se opravdu obstojně tančit za tři týdny naučili a dostali od poroty známky mnohem lepší. Například slovenská zpěvačka Nela Pocisková, o níž se nedávno spekulovalo jako o milence Martina Chodúra, problém s porotou neměla a získala celých 22 bodů oproti skóre Krainové, jenž čítalo 13 bodů.

Že by už Simona patřila do starého železa a nestačila silami na mladičkou muzikálovou a pěveckou hvězdu Pociskovou? Nechce se nám věřit...

Nela Pocisková s tanečním partnerem Petrem modrovským, který chodí s Adélou Banášovou.

Foto ara, reprofoto TV Markíza

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.