Carla Bruni: Vyfocena s milencem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Carla Bruni: Vyfocena s milencem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Má krásná manželka francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho (55) Carla Bruni (42) milence? Odpověď na tuto otázku trápí celou Francii. Tím, který měl paní prezidentové zlomit srdce, je francouzský hudebník Benjamin Biolay (37). Fotografům se nyní dokonce podařilo obě hrdličky »společně« vyfotografovat.

Nejde však o pikantní snímky z utajené schůzky, ale o komickou shodu náhod. Když totiž první dáma vystupovala z auta, byl za jejími zády reklamní plakát s Biolayem. A spekulace o jejich vztahu se rozjely nanovo. Oba se totiž znají už několik let. Biolay dokonce Bruni pomáhal s novým albem. Navíc podle francouzského listu Journal du Dimanche Bruni byla s Biolayom před několika týdny na společné dovolené v Thajsku.

Rodinné pohodě prezidentského páru jistě nepomohly ani výsledky krajských voleb ve Francii. V nich byla totiž Sarkozyho strana poražena.

Sarkozy nemá v poslední době důvod k úsměvu. Oplaká i rozchod s manželkou?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.