VIDEO Konkurence Lunetiků Koběrský: Trapas na Robinu Hoodovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIDEO Konkurence Lunetiků Koběrský: Trapas na Robinu Hoodovi!

Jiří Koběrský jistě nechtěl tímto gestem porotě vzkázat, že jsou to jedničky.
Jiří Koběrský jistě nechtěl tímto gestem porotě vzkázat, že jsou to jedničky.

Pamatujete si ještě na chlapeckou kapelu V.I.P. která kdysi konkurovala slavným Lunetikům? Jejich člen, Jiří Koběrský, zavítal na casting reality show Robin Hood. A byl to pořádný trapas!

Pamatujete si ještě na chlapeckou kapelu V.I.P., která kdysi konkurovala slavným Lunetikům? Jejich člen, Jiří Koběrský, zavítal na casting reality show Robin Hood. A byl to pořádný trapas!

I když Koběrský prvním dnem prošel, v dalším dni castingu už štěstí neměl. Namísto postupu si utrhl pořádný kus ostudy! Nejen že zadaný part muzikálu Robin Hood zazpíval mimo rytmus. Předvedl ke všemu ještě trapnou scénku se zvonícím telefonem uprostřed hodnocení poroty, bezdůvodně všem vnutil poučení, že jeho příjmení má na konci ypsilon, neboť není Polák a porotce Gábinu Osvaldovou i Jána Ďurovčíka vytočil svou drzostí »doběla«.

Po krajně ostudném vystoupení zazněl pochopitelně na adresu padlé hvězdy verdikt »nepostupuje«. „Zazdil jste si to sám tím balastem, co jste tu předvedl,“ řekla Jirkovi Gábinka Osvaldová a pozadu nezůstal ani choreograf Ďurovčík. „S někým takovým nemáme zájem spolupracovat,“ kroutil hlavou.

Naštvaný Koběrský, který se porotě ještě pokusil vnutit v zákulisí, ale ani na adresu porotců nešetřil kritikou. Podívejte se sami.

Jak dopadli ostatní soutěžící se můžete podívat už tuto neděli ve 20:00 na televizi Prima.

Koběrský se před trapným vystoupením zjevně posílil i kapkou alkoholu.

Foto a video: TV Prima

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.