Leoš Mareš letěl do USA: Napadl muže na letišti! Toho, který hladil Obamu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš letěl do USA: Napadl muže na letišti! Toho, který hladil Obamu...

Leoš Mareš
Leoš Mareš (ČTK – Michal Krumphanzl, Aha! – Marek Pátek, ara)

Moderátorovi Leoši Marešovi (33) opět ruply nervy! V odbavovací hale ruzyňského letiště před pár dny slovně napadl muže stojícího vedle něj u odbavovací přepážky. „Nevím vůbec, o co mu šlo. Já si hleděl svého, a on se najednou do mě pustil,“ svěřil se Aha! Jaroslav Suchý, jenž se proslavil jako muž, který pohladil amerického prezidenta Obamu při jeho návštěvě Prahy!

„Měl jsem odletět do USA, ale vzhledem k tomu, že nastala nějaká komplikace s odbavením, byla mi tato cesta odepřena. Když jsem to řešil s pracovnicí British Airways, protože jsem nechápal důvod, pustil se do mě nemístně pan Mareš, kterého v tu chvíli odbavovali u vedlejší přepážky: Jo to jste vy, co jste pohladil prezidenta Obamu a jdete opět dělat českému národu ostudu. Aspoň už na vás konečně došlo a už se do USA nikdy nepodíváte,“ líčí situaci Suchý.

„Nemohl jsem to nechat jen tak. Ztrapnil mě před dámami na přepážce, tak jsem mu odvětil, aby se staral o své zálety. Že je proutník, který podvádí manželku s jinými děvčaty. A že spíše on je ostuda, a ne já. A nejen to. Dokonce se do Mareše pustily dámy na přepážce, které mu řekly, aby se nemíchal do věcí, do kterých mu nic není,“ tvrdí Suchý.

Když zostuzený Mareš odešel, pracovnice British Airways prý Suchého pochválily, že měl pravdu. „Vůbec ho nemají rády. Navíc mi prozradily, kam letí. Měl být ve stejném letadle jako já do Los Angeles,“ prozradil Suchý.

Mareš nám bohužel nebyl schopný z důvodu nedostupnosti odpovědět.

Jaroslav Suchý

Suchý pohladil amerického prezidenta Obamu během jeho pražské návštěvy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.