Proč si Victoria Beckham pořád sahá na ucho? Odborníci: Ta ženská je nejistá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Proč si Victoria Beckham pořád sahá na ucho? Odborníci: Ta ženská je nejistá!

Leden 2007, Módní přehlídka Armani, Paříž. Mnoho podob jednoho gesta. Victoria Beckham si noblesně »upravuje« ouško.
Leden 2007, Módní přehlídka Armani, Paříž. Mnoho podob jednoho gesta. Victoria Beckham si noblesně »upravuje« ouško. (ČTK/AP)

Z jedné fotografie to nepoznáte a přitom je to do očí bijící. Kdykoliv vidí čekající fotografy, začne si módní ikona Victoria Beckham (35) hrát rukou se svým uchem.

Většinou jde o levou ruku a levé ucho. Pokud má sluneční brýle – a má je hodně často – nedojede rukou až k uchu a místo toho skončí na obroučce brýlí. Fotografové ten moment milují a už předem na gesto čekají. Jenom nevědí, proč to manželka anglického internacionála Davida Beckhama (34) dělá. Není to náznak flirtu? Anebo jde o zcela přízemní vadu zvanou tik? Nervózní reakci a důkaz, že si na pozornost médií vlastně nikdy nezvykla. »Beckhamka« nepřiznává ani jedno. Podle odborníků jde skutečně o celkem běžný projev nejistoty a nerozhodnosti. Pohyb ruky přitom může směřovat nejen k uchu, ale i k bradě nebo ke krku. Často jde také o vyjádření nedůvěry druhé osobě. Fotografové mají rozhodně z čeho vybírat.

Červenec 2007, S manželem Davidem na večírku u Toma Cruise, Los Angeles.

Březen 2007, Na slavnosti v Manchesteru.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.