Rosákovi zdrželi 500 lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rosákovi zdrželi 500 lidí!

Rosák se svou manželkou a dcerami Zuzanou (vpravo) a Maruškou (vlevo) zapříčinili, že se promítání o půl hodiny protáhlo. Jim to ale nevadilo.
Rosák se svou manželkou a dcerami Zuzanou (vpravo) a Maruškou (vlevo) zapříčinili, že se promítání o půl hodiny protáhlo. Jim to ale nevadilo. (Aha! – Marek Pátek )

Moderátor Jan Rosák (62) způsobil v pražském kině IMAX pořádné pozdvižení a jeho jméno zhořklo v ústech téměř pětistovce lidí! Když moderátor se svou manželkou a dcerami dorazil na předpremiéru filmu Alenka v říši divů, zdrželo se kvůli němu promítání o půl hodiny!

Slavná rodinka se totiž usadila na jiné sedačky, než jim bylo určeno, a tím narušila zasedací pořádek, který vedení kina dopředu naplánovalo. Po zjištění nesrovnalosti se ale kupodivu na jiná místa nestěhoval Rosák, se kterým celou věc řešil manažer kina, ale jiní návštěvníci kina. A tak se teprve po půlhodinové odmlce, kdy se přesunulo několik lidí najednou, aby se všichni vešli a rodiny nemusely sedět odděleně, mohlo promítat.

Houslista Pavel Šporcl dorazil se svou dcerou (uprostřed).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.