Helena Zeťová zkolabovala: Otrávili mě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Helena Zeťová zkolabovala: Otrávili mě!

Helenu Zeťovou zřejmě kvůli přepracování přepadly vážné zdravotní potíže.
Helenu Zeťovou zřejmě kvůli přepracování přepadly vážné zdravotní potíže. (Aha! – Marek Pátek)

Helena Zeťová (29) by si měla dát pořádného »majzla« na své zdraví! Ve středu večer totiž zkolabovala na akci Sportovec roku, kde měla zpívat. „Dostala jsem šílené křeče do žaludku, vystoupení jsem bohužel musela zrušit,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka, která si myslí, že ji chtěl někdo otrávit!

„V Praze v Průhonicích jsem si ve známém řetězci rychlého občerstvení dala bramborovou kaši a již cestou do Jindřichova Hradce jsem dostala šílené křeče do žaludku. Když jsme pak dojeli na místo konání akce, v zákulisí se mi udělalo ještě hůř, a tak mi rovnou volali záchranku,“ svěřila se nám Helena. V místní nemocnici prvotní testy nic neprokázaly, proto ji manažer rychle převezl na specializované pracoviště v Praze. Ještě předtím ho však donutila, aby se vrátil do kulturního domu. Doplazila se na jeviště a omluvila se divákům, že musí zrušit své vystoupení. „To by udělal snad každý. Přijali to chápavě, byli skvělí,“ říká skromně. Ani pražští doktoři na nic vážného zatím nepřišli, takže Zeťová má o příčinách jasno: „Asi mě chtěli v tom občerstvení otrávit,“ vrátila se sexbombě dobrá nálada. Bude se ale muset šetřit, protože za kolaps bezpochyby může více než padesát akcí od začátku roku a nedostatečná životospráva. „Často nejím vůbec, nebo málo,“ přiznává na závěr Zeťová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.