Zoufalý Pomeje: Sebevražedné plány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zoufalý Pomeje: Sebevražedné plány!

Jiří Pomeje se přiznal, že dvakrát pomýšlel naa sebevraždu.
Jiří Pomeje se přiznal, že dvakrát pomýšlel naa sebevraždu.

Zkrachovalý producent a manžel Ivety Bartošové (44) Jiří Pomeje (45) už neví, jak by se zviditelnil. Sáhl tak k těžkému kalibru – tématu sebevraždy.

„Uvažoval jsem o sebevraždě už dvakrát,“ řekl Pomeje pro server Topky.sk. „Prvně když byl vyhlášen konkurz na moji osobu a podruhé před rozvodem s první ženou Michelou Kuklovou,“ nechal se slyšet průšvihář, jehož dluhy se teď pohybují okolo 38 milionů korun.

Kdo by se bál, že Pomeje svůj čin dokoná a nebude již nadále svými polopravdami a skandály bavit českou veřejnost, toho můžeme uklidnit. Zadlužený producent má totiž okolo sebe ty správné přátele. „Přišli za mou lidi, kterým věřím a řekli mi, že buď mám skočit a nebo je s tím neotravovat,“ vysvětlil způsob, jak ho jeho nejbližší od zoufalého činu odradili. A mělo by to být už jen lepší, údajně už našel řešení, jak svoje dluhy umořit. „Vidím konečně světlo na konci tunelu,“ jásá. Konkrétněji toto revoluční řešení ale už nepopsal.

Foto Marek Pátek

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.