Krainová: Místo dítěte bere kšeft po Daře Rolins | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Krainová: Místo dítěte bere kšeft po Daře Rolins

Modeling vymění Simona Krainová na chvíli za povolání tanečnice.
Modeling vymění Simona Krainová na chvíli za povolání tanečnice.

Modelce Simoně Krainové už biologické hodiny doslova bijí na poplach. V šestatřiceti letech je pořád bezdětná. A jak je vidět, těhotenství v plánu v nejbližší době nemá.

Blonďatá kráska totiž přijala nabídku soutěžit ve slovenské obdobě taneční show StarDance. Šušká se, že tuto nabídku dostala za Daru Rolins - její někdejší rivalku a dnes maminku jedenáctiměsíční Laury. Ta nabídku striktně odmítla. „Chci se naplno věnovat Lauře a hudbě, takže děkuji, nechci,“ znělo Dařino vyjádření.

Jenže Simona žádné mateřské povinnosti nemá, a tak po této pracovní nabídce okamžitě skočila. Kvůli vyčerpávajícím tréninkům a obrovskému časovému nasazení, si tak nejspíš bude moct o mateřství nechat jen zdát.

Ačkoliv, v éře české i slovenské verze této show se těhotenství oznamovalo již dvakrát. V Česku se v závěrečném díle StarDance pochlubila těhotenstvím Taťána Vilhelmová, na Slovensku pak během show oznámila požehnaný stav i Andrea Verešová. Třeba Simona překvapí.

Foto Marek Pátek

Zdroj: Topky.sk

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.