Exkluzivně! Milenec Taťány Kuchařové: Erotika s bráchou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Exkluzivně! Milenec Taťány Kuchařové: Erotika s bráchou!

Taťána Kuchařová představila svého nového milence minulý týden v Praze.
Taťána Kuchařová představila svého nového milence minulý týden v Praze. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek)

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (22) chodí s mužem, který nafotil velmi odvážné nahé snímky s vlastním dvojčetem! A některé nemají daleko ke gay erotice. Americký fešák Lane Carlson (31) na nich s o šest minut mladším Kylem pózuje bez šatů, rukama, mužstvím i jinými částmi těla se mládenci navzájem dotýkají…

Miss World 2006 Taťána Kuchařová (22) chodí s mužem, který nafotil velmi odvážné nahé snímky s vlastním dvojčetem! A některé nemají daleko ke gay erotice. Americký fešák Lane Carlson (31) na nich s o šest minut mladším Kylem pózuje bez šatů, rukama, mužstvím i jinými částmi těla se mládenci navzájem dotýkají.

Kuchařová se rozhodně za svého nového chlapce stydět nemusí. Vybrala si muže s opravdu vypracovanou postavou, také intimní partie mladíka by mnohé dámy přivedly do rozpaků.

Páreček nyní tráví zamilované dny v Paříži a tak je jisté, že Taťána svého Lanea viděla minimálně stejně obnaženého, jako před několika lety jeho bratr.

Měla by si však dát pozor na jednu věc: Bratři Carlsonovi se již přiznali, že od dětství své podobnosti využívají a vystupují jeden za druhého. Tak aby Kuchařová jednou nezjistila, že chodí s oběma krasavci na střídačku…

Lane (vlevo) a Kyle Carlsonovi se nafotili úplně nazí.

Dvojčata sportují nahá stejně jako při starověkých hrách.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.