Mareš den po oznámení rozvodu: Rande s fanynkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mareš den po oznámení rozvodu: Rande s fanynkou!

Leoš Mareš si svými zálety zkomplikoval život.
Leoš Mareš si svými zálety zkomplikoval život. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Rozvod moderátora Leoše Mareše (33) je sice na spadnutí a jeho manželka Monika (34) ho kvůli jeho několikaletým záletům vyhodila z jejich luxusního bytu na pražském Smíchově, on si z toho ale nejspíš velkou hlavu nedělá. Důkazem toho byl včerejšek, kdy bezstarostně trajdal po Praze s vítězkou jedné soutěže, která vyhrála den s Leošem Marešem.

A nejen to! Mareš, který před několika týdny hlásal, že s bulvárem nikdy nebude spolupracovat, si přizval i několik novinářů ze společenských deníků a časopisů. Dokonce i do svého domovského rádia.

Mareš s celou delegací po odvysílání ranní show na Evropě 2 taxíkem zamířil do nedaleké banky, kde zřejmě vybral peníze, a vydali se všichni společně do obchodního centra Arkády na Pankráci. Právě tam má Leoš svou obchodní značku, kterou nezapomíná propagovat i v takto těžkých dnech.

Po náročném vysílání zřejmě Leošovi vyhládlo, a tak se i se skupinkou vydal do restaurace nabízející plody Severního moře. Tam ale Leoš zjistil, že ceny jsou i na něj moc, proto raději zvolil levnější variantu – celosvětově proslulé rychlé občerstvení s hamburgery.

To ale nebyl konec programu s fanynkou. Leoš odjel z Pankráce opět taxíkem na Barrandov, kde dodělával scénář k předávání cen Anno, které opět moderuje, a dotočil několik medailonků, kterými bude diváky k televizním obrazovkám zvát. Poté vyzvedl svou svěřenkyni a vydal se s ní na večeři do Dlouhé ulice. Odtud jeho kroky opět vedly na Novu, kde měl vstup v živém vysílání Televizních novin. Na vlastní děti mu ten den čas nezbyl. Otázkou zůstává, zda si ho v budoucnu udělá. V rozhovoru pro deník Aha! sice tvrdil, že za nimi bude jezdit odpoledne, z jeho programu je ale zřejmé, že na to nebude mít čas. A pokud nebude žít se svou rodinou, jeho děti o otce přijdou definitivně.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.