Parodie na reklamní kýč, korejský prcek jako David: Plenky podle Beckhama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Parodie na reklamní kýč, korejský prcek jako David: Plenky podle Beckhama!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ááá, to je nuda. Naolejovaný David Beckham (34) v trenýrkách, tak ho uvidíte v kdejakém módním magazínu. Ale vtipnou variaci na reklamní fotky pro Armaniho? To je přeci vtipné! Korejci nasoukali mrňouse do plínek, postavili k lanu, namatlali olejem a vyčíhali si, až se bude tvářit stejně nekompromisně jako fotbalový polobůh. Pak stiskli spoušť a bylo.

Kreativci korejské divize agentury Diamond Ogilvy si smlsli na beckhamovském kýči a nafotili zdařilou parodii. Reklama na dětské pleny pobaví a jistě přitáhne zákazníky. „Děti by měly vědět, že pleny GoodNites nejsou jen pleny. Mohou být i módní záležitostí, stejně jako luxusní spodní prádlo,“ vysvětlují zástupci reklamky ze Soulu.

Prioritou je zabránit nočnímu počůrávání. Ale pozor, lano na kterém se v originále David pohupuje jako domýšlivý cirkusák, nese v dětské verzi jistou symboliku. Pro děti by nemělo být nošení plen otrockým traumatem.

Je to jen žert, ale David by mohl žádat od GoodNites pár balíků plen jako závdavek. Jeho manželka totiž rozhlásila: „Po třech chlapcích pochopitelně toužím po holčičce. Po mistrovství světa se o to pokusíme a ráda bych otěhotněla do Vánoc,“ svěřila se Victoria.

A Victoria plánuje: Chceme čtvrté dítě, holčičku.

Davide, to jsou špeky, viď?

Parodovat Davida Beckhama, to baví kdekoho. Kanadský herec Seth Rogen (27), inspirován rovněž kampaní pro Armaniho, ztvárnil svéráznou kopii. Do slipů si nacpal ručník (podezření, že si své mužství takto záměrně zvětšuje, čelil David, když fotografie spatřila světlo světa), rozkydnul se na divan a nechal se zvěčnit. Špekatý kluk, pravý opak manekýna z AC Milán, ovšem spolehlivě rozesměje...

Otylý herec v Davidově póze.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.