Ples v Opeře: Jakubisková spadla do díry, Mercier to roztočila a Veršová trpěla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ples v Opeře: Jakubisková spadla do díry, Mercier to roztočila a Veršová trpěla!

Michel Mercier to na parketě roztočila.
Michel Mercier to na parketě roztočila. (Marek Pátek)

Vrcholná událost plesové sezóny Ples v Opeře je už minulostí. Některé hvězdy si to na parketě užily, jiné méně…

Historickou budovu Státní opery Praha ovládly celebrity a drahé plesové róby. Překvapením byla hlavní hvězda večera, představitelka Angeliky Michèle Mercier. V šatech posetých diamanty a ve střevíčkách na úctyhodně vysokých podpatcích vyrazila tančit hned v úvodním tanci a kdo by si myslel, že tím na parketě jednasedmdesátiletá dáma končí, mýlil se. Dlouho v loži nevydržela a se svou společností se znovu vrhla do víru tance. Nezalekla se přitom ani rychlejších rytmů. „Miluju tanec, cítím se skvěle,“ překypovala filmová Markýza andělů elánem.

Také režisér Juraj Jakubisko vyvedl svoji žena Deanu k tanci. „Na parketě byla jen jediná díra, vlastně to byla jen dírka a hádejte co, zrovna já do ni musím spadnout,“ stěžovala si skvěle upravená Deana. „Nehoda naštěstí neměla žádné vážné následky,“ doplnil Juraj,. Ten pro tentokrát respektoval etiketu a nechal doma svůj oblíbený klobouk, který téměř nesundává z hlavy. „Cítím se trochu nesvůj, to je pravda. Hned tak měbez něj zase neuvidíte,“ smál se než svoji ženu znovu odvedl na parket.

Juraj Jakubisko se na plese ukázal s manželkou Deanou a netradičně i bez klobouku.

Přestože měla Andrea Veršová šaty jak na promenování po Opeře tak i na tanec, pořádně využila jen jedny z nich. „Bohužel manžel raději sedí a pozoruje dění, tanec ho příliš neláká,“ povzdechla si modelka, která naopak tanci holduje. „Absolvovala jsem rychlokurz v taneční soutěži Let’s Dance a musím říct, že mě tanec opravdu chytnul, zbožňuju to, tak uvidíme, jestli se mi přece jen nepodaří manžela přemluvit,“ doufala Andrea, evidentně trpící při pohledu na zaplněný parket. Valnou většinu večera ale zůstala krásná maminka dvou dětí v »netanečním« a odvážnějším z modelů Beaty Rajské, jehož cenu odmítla prozradit. „Líbí se mi oboje, tak mi Beata slíbila, že se nějak domluvíme,“ uzavřela.

Andrea Verešová zářila v odvážném modelu Beaty Rajské. Druhé šaty na tanec z dílny slavné návrhářky ale příliš nevyužila.

Sobotní večer přišli strávit do Opery také modelka Kateřina Sokolová s přítelem Jeanem, úřadující Miss ČR Aneta Vignerová s přítelem Kamilem nebo režisér Zdeněk Troška. „Myslel jsem si, že to bude snobárna, ale moc se mi tu líbí,“ pochvaloval si.

Desetitisíce do honosných rób investovaly Miss Kateřina Sokolová (na snímku s přítelem Jeanem) i Antea Vignerová. Zdeněk Troška před dal přednost před incesticí do smokingu půjčovně společenských oděvů. "Na sobě mám svoje jen trenky a ponožky," smál se.

ČTĚTE TAKÉ:

Ples v Opeře? To je teda snobárna! Šampaňské za 5500Kč, červené víno za 4500Kč!

Srovnání plesů: Vídeň versus Praha!

Ples v Opeře: Angelika byla ozdobou sálu!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.