Bartošová a Pomeje reagují na skandální fotku - Hrozili žalobou, teď prosí o odpuštění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartošová a Pomeje reagují na skandální fotku - Hrozili žalobou, teď prosí o odpuštění!

Iveta Bartošová prý nabídla chůvě smír.
Iveta Bartošová prý nabídla chůvě smír. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, archiv Zlaty Dvořákové, xyz-knihy.cz)

Kontroverzní kniha Zlaty Dvořákové (55) »Iveto, sbohem…« o spolupráci se zpěvačkou Ivetou Bartošovou (43) vychází až koncem února. Už dnes ale vyvolává vášně! Ivetin manžel Jiří Pomeje (45) nejdřív vyhrožoval žalobami a trestními oznámeními, nakonec ale bývalé chůvě Ivetina syna Artura nabídl smír!

„Spojil se se mnou právník Ivety. Ptal se mě, co bych říkala na to, kdyby se zeptal Ivety, zda by se mi neomluvila. Pochopila jsem, že omluvu chtěl vyměnit za to, že knihu nakonec nevydám,“ tvrdí Zlata Dvořáková.

Tento postup pochopitelně odmítla, stejně jako se s porozuměním nesetkaly ani prosby Ivetina týmu, zda by mohla zpěvačka dostat rukopis před vydáním k přečtení a ke schválení.

Dvořáková knihu píše jako reakci na smršť urážek, kterých se dočkala v novinách poté, co dobrovolně Ivetu opustila, protože už nemohla snést nedůvěru, které se jí dostávalo. „Lidé od Ivety mi teď najednou tvrdí, že o mně nikdy hanlivě nemluvila, že si to patrně vymysleli novináři. Kdyby tomu tak bylo, měla milion příležitostí k tomu, aby se mi ozvala a řekla mi to sama. A to nikdy neudělala,“ dodává Zlata.

V knize slibuje odhalit pravdu o tom, kolik u Ivety Bartošové vydělávala. „Ani zdaleka to nebyly čtyři miliony a třicet tisíc měsíčně po dobu deseti let, jak tvrdí její manžel. Sám se mě snaží hanlivě označovat za špatnou uklízečku. A to mi od muže, který mi připomíná příživníka, když se nechá živit od žen a kamarádů, přijde velice vtipné,“ dodává na závěr Golda.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.