Zpěvačka Kalivodová - Chce na ples s Paroubkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Zpěvačka Kalivodová - Chce na ples s Paroubkem!

Andrea Kalivodová
Andrea Kalivodová (Aha! – Dan Černovský)

Operní zpěvačka Andrea Kalivodová (32) má velké sympatie k šéfovi ČSSD Jiřímu Paroubkovi (57). A podle informací Aha! si dokonce dělá naděje, že by ji ženatý Paroubek mohl doprovodit na sobotní Ples v Opeře! Jenže nejspíš má smůlu.

Jak sama Kalivodová potvrdila, myslí si na Paroubka, a tak nového milence – právníka Alexandra – tentokrát do společnosti nevyvede. Manželka šéfa ČSSD Petra Paroubková (36) to však vidí jinak: „Manžel na ten ples nejde, na všechny plesy, které máme letos v plánu, chodí jen se mnou,“ vzkázala nám Paroubková.

Ta se v současné době bojí hlavně o tříměsíční dcerku Margaritu. Manželé Paroubkovi dokonce zvažují ochranku. „Poradím se podle situace s odborníky. Vždy se může najít někdo, kdo by chtěl kvůli Jiřímu naší dceři ublížit, vždyť nám chtěli na mítinku lynčovat i psa,“ svěřila se Paroubková v nové talk show Zdeňka Šarapatky na TV Public.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.