Victoria Beckham - Odporně znetvořené palce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Victoria Beckham - Odporně znetvořené palce!

Celebrita si nožku velikosti 37,5 obouvá jen do značkových bot. V botníku má 8000 párů.
Celebrita si nožku velikosti 37,5 obouvá jen do značkových bot. V botníku má 8000 párů. (Profimedia.cz, ČTK)

Když se Victoria Beckham (35) objevila s nízkými balerínkami na nohou, způsobila pozdvižení. K manželce fotbalisty Davida Beckhama a bývalé člence skupiny Spice Girls totiž extravagantní botičky na obřích podpatcích patří stejně jako k zebře pruhy. Victoria si ale pohodlné boty protentokrát prostě vzít musela.

..

Chodidla a prsty na nohou měla pokryté puchýři a mozoly bolely tak, že už nedokázala déle trpět. Ani kvůli kráse... Pak znovu zaťala zuby. Puchýře nepuchýře – nebyla by to Victoria, kdyby se vysokých »španělských bot« dokázala vzdát alespoň na 2 dny. A tak si už druhý den vykračovala v botkách s 20 cm podpatky... Život na vysoké noze si ale vyžádal daň. Nejde už jen zdaleka o puchýře, Victoria má úplně zdeformované palce na nohou! Lékaři celebritu varovali: „Pokud chcete chodit, měla byste ihned podstoupit operaci.“ Jenže Victoria nechce o zákroku ani slyšet. Prý nemůže ani spát, když na operaci jen pomyslí.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.