SuperStar Šmajda: Na záchod jen s ochrankou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

SuperStar Šmajda: Na záchod jen s ochrankou!

Kamkoliv se Miro hne, tam po něm fanynky jen šílejí.
Kamkoliv se Miro hne, tam po něm fanynky jen šílejí.

Přestože Miro Šmajda (19) skončil v Česko-Slovenské SuperStar až druhý, obecenstvo po něm doslova šílí. A mladičký zpěvák to málem kvůli davové hysterii nestihnul na záchod.

..

Na castingu slovenského pořadu Modré z neba, kde hledali dívku, která si zazpívá s Mirem duet, vládla davová hysterie, před níž zůstal Šmajda ukrytý jako pozorovatel ve zvláštní místnosti. Jenže zrovna v tomto momentu se podle serveru Čas.sk začalo chtít zpěvákovi na záchod.

Nezbylo tak nic jiného, než aby organizátoři povolali ochranku, která udělala v rozběsněném davu Šmajdovi cestu na toalety. Zpěvákova přítomnost způsobila mezi davem adeptek na unikátní duet neuvěřitelný rozruch, a tak si cestou na toaletu s ochrankou v zádech vyslechl několik lichotek i milostných vyznání.

Jestli mu ochranka asistovala i u pisoáru se neví, je ale jasné, že být slavný znamená vzdát se soukromí i na toaletách. Jak se zdá, Šmajdovi to však zatím nevadí.

Foto Marek Pátek

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.