Iveta Bartošová a její tragikomické eskapády: Bere si za vzor Angelinu Jolie? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Iveta Bartošová a její tragikomické eskapády: Bere si za vzor Angelinu Jolie?

Iveta, stejně jako Angelina, měla problémy s alkoholem.
Iveta, stejně jako Angelina, měla problémy s alkoholem. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, AP)

Událost roku! Nejslavnější herecký pár Angelina Jolie (34) a Brad Pitt (46) se rozchází! Hollywoodem se šíří zprávy, že k rozhodnutí došlo už začátkem ledna v jedné newyorské restauraci. Pár večeřel se svými přáteli a po pěti lahvích vína došlo mezi manželi k hádce, ve které Pitt se slzami v očích Angelině řekl, že by měla vyhledat psychiatrickou pomoc, nebo všechno ukončí. Angelina odsekla, že ji Brad nudí a nechce, aby byl nadále součástí jejího života. Nepřipomíná vám to něco? Třeba výlevy ostře sledovaného českého páru, Ivety Bartošové (43) a Jiřího Pomejeho (45), jejichž eskapádami už se český čtenář jen baví? Mají vlastně tyto dvojice něco společného? A pokud ano, tak co?

Problém jménem alkohol

Angelina Jolie: Když se Angelina stala světově známou, na její psychiku to bylo moc... Začala pít a s alkoholem měla problémy.

Iveta Bartošová: Bartošová se ze závislosti na alkoholu dokonce několikrát musela léčit. Pod kontrolou prý »metlu lidstva« nemá dodnes.

Sex ve třech

Angelina Jolie: Zkusila si erotické hrátky ve třech... V jednom z rozhovorů pak přiznala, že jí to pomohlo ke kariéře.

Iveta Bartošová: Také Bartošová byla údajně pro kariéru schopná udělat cokoliv. Veřejným tajemstvím je, že od Štaidla utekla ke skladateli Karlu Svobodovi, který měl sex se dvěma ženami v oblibě.

Potřebují muže, který je ovládá

Angelina Jolie: Otevřeně přiznala, že potřebuje muže, který ji ovládá. Je schopná pak pro něj udělat maximum. Navíc, co řekne její láska, to je pro ni svaté. Nepřemýšlí, že by to mohlo být trochu jinak.

Iveta Bartošová: Je naivní a nechává si od svých mužů diktovat, co má dělat a jak má žít. Například Pomejemu věřila úplně všechno. To, že je pohádkář, který žije daleko od reality, přiznala až po roce a půl. Do té doby mu bezmezně důvěřovala.

Komedie na pokračování

Angelina Jolie: Její život provází jeden skandál za druhým a neustále tak plní titulní stránky novin. Pro zviditelnění se nebojí udělat cokoliv. Některé její výroky často šokují. Jen namátkou: od 14 let prý miluje sadomaso, ráda prý pije lidskou krev, chtěla mít svatbu se ženou. Zkrátka nikdy nevíte, co je u ní pravda a co lež...

Iveta Bartošová: Přestože měla za poslední dva roky minimum koncertů, psalo se o ní jako nikdy předtím. Nechala se nafotit nahá v Egyptě, tvrdila, že je těhotná, což za pár dní na to popřela. Když se rozešla s Pomejem, tvrdila, že ji o to prosil její syn Artur. Poté, co se dala se svým manželem opět dohromady, prohlásila, že ji k tomu přemluvil právě Artur. Prostě komedie na pokračování.

Rozchod, nebo planý poplach?

Angelina Jolie: Rozchod s Bradem Pittem je prý už hotovou věcí. Jenže! Těch rozchodů a krizí v jejich vztahu byla už celá řada, ale vždycky se nakonec k sobě vrátili a pak byli jako dvě hrdličky... O čemž svědčí, že byli v tomto týdnu spolu viděni na romantické večeři.

Iveta Bartošová: Ještě před pár týdny do novin o svém rozchodu s Jiřím Pomejem vyhlašovala: „Není cesty zpět! Celou tu dobu mi jenom lhal. Je to pohádkář. Rozvod bude co nejdříve!“ Za pár dní bylo ale všechno úplně jinak...

Může za všechno práce?

Angelina Jolie: Na vztahu Brada a Angeliny se podepsala práce. Jejich vysoké pracovní nasazení udělalo své. Navíc začaly prosakovat zvěsti o tom, že při natáčení posledního snímku Salt Angelina Bradovi »zahnula« se členem štábu.

Iveta Bartošová: Také u Bartošové s Pomejem to bylo obdobné. „Máme ponorku, Jirka je můj manažer a jsme spolu 365 dní v roce, což se prostě muselo zákonitě projevit,“ uváděla Iveta Bartošová jako důvod rozchodu se svým manželem. Stejně jako Angelina i Iveta krátce po rozchodu čelila spekulacím, že má nového milence. U Bartošové to měl být její osobní asistent Martin Wolf (34), který začal žít ve zpěvaččině domácnosti.

Iveta Bartošová

  • Za loňský rok vydělala 2,5 milionu korun. Ani tato částka jí ovšem nestačí. Platí hypotéku na svůj dům a na auto. Iveta navíc údajně neumí šetřit. Když má na konci roku z částky, kterou vydělala a přiznala, zaplatit daň, většinou na ni už nemá.
  • Iveta se dodnes soudí se svým bývalým přítelem Ladislavem Štaidlem o jejího syna Artura. Zpěvačka se z toho několikrát zhroutila.
  • Bartošová se s rodiči svého manžela nestýká.
  • Jedním z důvodů, proč mezi Bartošovou a Pomejem byla krize, je i to, že Iveta potratila a společné dítě je ve hvězdách.
  • Také Bartošová neměla se svým tatínkem ty nejlepší vztahy. Údajně jí vadilo, že upřednostňoval její sestru Ivanu.

Angelina Jolie

  • Za loňský rok si vydělala 27 milionů dolarů, tedy zhruba 493 milionů korun. Přesto všechno dokáže takový balík peněz rozfofrovat jako nic.
  • Několikrát se zhroutila z péče o svých šest dětí.
  • Pittovi rodiče Angelinu nemají rádi. Prý má jejich syn na lepší.
  • Jedním z důvodů, proč se Angelina s Bradem chtějí rozejít, je to, že chce Jolie adoptovat další dítě ze Sýrie a Haiti. To už je i na Brada moc.
  • Angelina si se svým otcem nerozumí. Vůbec se nestýkají.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.