Bílá a její snoubenec: Přiznávám, lhali jsme vám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bílá a její snoubenec: Přiznávám, lhali jsme vám!

Lucie Bílá přiznala, že její zásnuby s Pokorným byly falešné!
Lucie Bílá přiznala, že její zásnuby s Pokorným byly falešné! (Aha! – Marek Pátek, ČTK)

Zpěvačka Lucie Bílá (43) přiznala, že svým fanouškům lhala! A nejedná se o žádnou prkotinu, ale přímo o věc pro ni nejcitlivější. Pod nátlakem lhala o svých zásnubách! Když se totiž v roce 2001 chlubila zásnubním prstenem od podnikatele Radka Pokorného (43) a oznamovala brzkou svatbu, jednalo se o falešnou hru!

Pravdu o svém falešném zasnoubení Lucie přiznala ve včerejším vydání primáckého magazínu Top Star Extra. Bohatý podnikatel Pokorný vplul do života Bílé po rozchodu s producentem Petrem Kratochvílem. „Je to muž mého života,“ prohlašovala Lucie v roce 2001. Jenže idylka nevydržela, po pár měsících se rozešli. Aby ne, když jejich vztah byl jen hrou s veřejností.

„Tenkrát mě média donutila, abych zalhala. Ale bylo to prostě proto, protože jsem Radka strašně chtěla zachránit,“ kaje se Lucie. „On udělal chybný krok a média mi dala patnáct minut na to, abych od toho jeho chybného kroku, který by byl velká ostuda, dala náhradní program. A tak jsem si vymyslela, že prsten, který jsem si koupila já, že je od něj zásnubní. Ale je prostě pravda, že by lidi měli občas vědět, že tlak je někdy tak nesnesitelný, že člověk zalže z pudu sebezáchovy anebo prostě proto, aby zachránil někoho, koho má rád,“ vysvětluje Lucie. Doopravdy se Lucie poprvé vdala za Stanislava Penka v dubnu 2002. Prý to bylo jen natruc. Po pár měsících podala ale žádost o rozvod. Druhé manželství s Václavem »Noidem« Bártou trvalo dva roky, rozvedli se na podzim 2008.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.