Hysterická modelka Vlaďka Erbová: Nejdříve policie, pak Řepka a nakonec drsné vyhrožování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hysterická modelka Vlaďka Erbová: Nejdříve policie, pak Řepka a nakonec drsné vyhrožování!

Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Petr Novotný)

To byl ale den! Během pátečního odpoledne se patrně modelce Vlaďce Erbové (28) zhroutil svět. Nejdříve ztropila nepříčetnou scénu policistům, kteří ji zastavili kvůli chybějícím poznávacím značkám, a jen krátce na to ohrozila život svého dítěte. Nakonec se spolu s dcerou setkala s fotbalistou Tomášem Řepkou (36), o kterém se píše jako o jejím milenci, „Tomáš tě zabije!“ vyhrožovala fotografovi.

Hysterická scéna

Jak den plný zvratů a šoků probíhal? Po náročné dopravní kontrole, při které policistům v uniformě asistovali i muži z kriminálky, psychicky již notně vyřízená modelka chvilku křižovala Prahou, rychle se řítila ulicemi, jednou dokonce ignorovala červené světlo na semaforu a pokračovala ve zběsilé jízdě. První zastávku učinila na Praze 7, kde vyzvedla z mateřské školky dceru Viktorku. Další směr jízdy? Tomáš Řepka!

Setkání s Řepkou

S tím se měla setkat v restauraci u ministerstva zahraničí nedaleko Pražského hradu. Když byla jen pár set metrů od místa schůzky, uprostřed křižovatky nečekaně vystoupila z vozu, ve kterém seděla její Viktorka. V rozrušení však zapomněla zatáhnout ruční brzdu a než se vzpamatovala, auto se rychle rozjelo z kopce. Playmate se naštěstí nakonec podařilo vůz i holčičku zachránit. Stačilo však málo a došlo by k tragédii!

Pak Erbová s vypětím všech sil zaparkovala a zašla do restaurace, před kterou, světe div se, v tu dobu už stál i vůz fotbalisty Tomáše Řepky. S tím přitom byla v minulosti často spojována a jen kvůli manželce slavného sportovce se snažila veřejnosti namluvit, že s ním má pouze přátelský vztah.

Po necelé hodině, kterou strávila ve společnosti obránce fotbalové Sparty, modelka vyšla opět před podnik. V tu chvíli se jí ve tváři již zračilo uvolnění, přesto došla k vozu fotografa a spustila na něj spršku výčitek a pak i výhružek. „Tomáš tě zabije!“ vykřikla vztekle, rychle nasedla do auta a odjela. Po čtvrthodině ji následoval i Řepka. Aniž by splnil hrozby své přítelkyně, luxusním mercedesem vymetl sníh z vozovky a »odfrčel« do neznáma.

15:00 Policisté zastavili Erbovou. ´

Modelčino auto prošlo opravdu důkladnou dopravní kontrolou.

Policista s chladnou hlavou sleduje hysterickou modelku.

15:50 Neznámý muž dovezl chybějící doklady.

16:25 Erbová vyzvedává dceru ve školce.


Erbová sprostě nadává a vyhrožuje. Pak rychle běžíke svému autu...

16:55 Naštvaná Erbová skáče do vozu, který parkuje hned za luxusním mercedesem Tomáše Řepky, a odjíždí.

17:17 Řepka vychází z hospody a ještě chvíli diskutuje s neznámým mužem. A v 17:28 odjíždí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.