Boháč Peter Kovarčík, exmilenec Kateřiny Brožové! Uviděl tyhle fotky, a pěkně se čertil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Boháč Peter Kovarčík, exmilenec Kateřiny Brožové! Uviděl tyhle fotky, a pěkně se čertil!

Kovarčíkův malý penis Brožové nejspíš vůbec nevadí. Ona lpí na jiných hodnotách, a to na intelektu.
Kovarčíkův malý penis Brožové nejspíš vůbec nevadí. Ona lpí na jiných hodnotách, a to na intelektu. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Deník Aha! v sobotu zveřejnil nahé snímky exmilence Kateřiny Brožové (41), slovenského pracháče Petera Kovarčíka (52), který se v celé nádheře vystavuje na slunci. A šokovaná byla nejen Kateřina.

..

Fotografie pocházejí zhruba z roku 2005. A Kateřinu Brožovou jejich existence opravdu zaskočila. „Jde opravdu o Petera Kovarčíka? Tak z toho jsem fakt v šoku!“ vyhrkla zaskočeně a pak rychle položila telefon.

Překvapený byl i sám milionář Kovarčík. „To asi těžko, to nejsou mé nahé fotografie,“ čertil se nejdříve. Pak ale začal přemýšlet a zvažovat, kde by k pořízení snímků mohlo dojít. Podle svých slov totiž nudismus rozhodně neuznává...

„A odkud jsou ty fotky? Nejsem si vědom, že bych se fotil nahý. Nikdy a nikde! Nejsem exhibicionista, já se nikdy neproducíruju nahý na pláži. V Americe to ani nejde, tam si nemůžete sundat podprsenku od plavek. Je to přísně zakázané,“ dušoval se bývalý milenec Brožové, který často pobývá právě v USA. „Ne, prostě fakt ne,“ ujišťoval spíše sebe naháč Kovarčík. A co třeba fotomontáž? „No to nevím, když tvrdíte, že jsem to já, tak to asi nebude fotomontáž.

“Kovarčík přitom nechápe, který člověk by mohl po letech vytáhnout fotografie, kde je Kovarčíkovo zcela odhalené přirození. „Já v Americe nikam nechodím a nemůže to být ani od žádných kamarádů. Doufám, že to není žádná pomsta za něco. Kdo by mi mohl chtít ublížit?“ řekl Nedělnímu Aha! vlivný podnikatel.

A popřel i to, že by se až tak příliš odhalil na cizokrajné dovolené. „Nemá to být z jaké dovolené, já na žádné dovolené nejezdím. Ne, nejsem si toho vědom. Na Floridě to být nemůže, protože já mám jenom apartmán a tam bazén není, je ve 29. patře. U mě doma to určitě není. Opravdu nechodím s oblibou nahý,“ dodal na závěr telefonického rozhovoru Peter Kovarčík.

„I s malým kašpárkem se dá sehrát velké divadlo,“ jako by říkal Kovarčík.

Že by Kovarčík na fotografii ukazoval velikost svého mužství? Pokud ano, optimismus mu opravdu nechybí.

Brožová a Kovarčík se stále vídají.

Kateřina byla z fotek v šoku.

Také Katčinu nahotu už jsme měli možnost vidět. Svá krásná ňadra ukázala například v seriálu Detektiv Martin Tomsa. A viděl je určitě i Kovarčík, a to naživo.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.