Nadsamec Filip Renč - Každou noc s jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nadsamec Filip Renč - Každou noc s jinou!

Filip Renč s neznámou milenkou. Dovedl si ji do svého bytu.
Filip Renč s neznámou milenkou. Dovedl si ji do svého bytu. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek, Kopáč)

Režisér Filip Renč (44) snad musí být mormon, který vyznává mnohoženství. Zatímco žil s přítelkyní Jarmilou (26), tajně se scházel s moderátorkou Televizních zpráv na Nově Kristýnou Kloubkovou (33). Když se s Jarmilou rozešel a vypadalo to, že jedinou ženou jeho srdce bude Kloubková, nelenil a na křtu Diáře fotografa Jakuba Ludvíka si vybral další »oběť«.

Ve středu večer se kolem něj totiž točilo hned několik sukní. „Musíš mě s ním seznámit, chci ho,“ prosila jedna ze ctitelek Jakuba Ludvíka, ať ji okamžitě představí Renčovi.

Ten ji poslechl a k režisérovi ji zavedl. Po půlnoci už spolu milenci odcházeli ruku v ruce. A nelítostný svůdník žen Renč začal dívku líbat rovnou na ulici pod světly pouličních lamp.

V brzkých ranních hodinách se za nimi zavřely dveře jeho bytu. Každopádně tyto jednodenní známosti nejsou u režiséra nic ojedinělého. Jarmilu, s níž chodil šest let, podle usvědčujících fotografií nepodvedl jen jednou...

Teď asi nebude věrný ani Kloubkové. Již včera jsme psali, že při zkouškách muzikálu Baron Prášil Renč pokukoval po herečce Zuzaně Benešové, v noci na včerejšek to byl zase jiný zářez...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.