Tofi už je tátou! Z radosti se popral s Vítem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tofi už je tátou! Z radosti se popral s Vítem!

Sagvan vtrhl do klubu jak velká voda a hned se vrhl na kamaráda Marka Víta.
Sagvan vtrhl do klubu jak velká voda a hned se vrhl na kamaráda Marka Víta. (Aha! – Pátek, Hykl, Kundrát)

To byl ale bujarý večer! Sagvan Tofi (45) ve čtvrtek v noci řádil v centru Prahy a měl k tomu zřejmě patřičný důvod. Podle všech informací se mu měl konečně narodit tolik očekávaný syn. A zapíjel ho opravdu jako chlap. Dokonce se stihl i poprat s kamarádem Markem Vítem (38), manželem Mirky Čejkové (47).

„Jestli Leoš Mareš v tom svým časopisu napíše, že jsem otcem, rozbiju mu držku. A když se tam objeví, že jsem byl u porodu, skončí stejně,“ vyhrožoval Sagvan, který samozřejmě nechce, aby jeho pověst drsňáka a floutka byla nějak narušena. Na přímou otázku, zda už je opravdu tátou, však vždy jen sepnul ruce k nebi, otočil se na kramfleku a odkráčel. Velkolepé oslavy a osazenstvo přátel, kteří s ním slavili, by tomu však odpovídaly...

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Sagvan v obležení sličných blondýn

Sagvana Tofiho potyčka s Vítem nijak nerozhodila a v K. U. baru to rozjížděl na plné obrátky. „Jsme tady stará parta,“ vtipkoval Sagi a měl zřejmě na mysli Simonu Krainovou, svého bratra Martina a další dlouholeté kamarády, se kterými ve středu večer zřejmě zapíjel narození potomka. Drinky tekly proudem a žen okolo Sagvana se taky točilo víc než dost. Jedna sličná blondýnka však měla to privilegium být zpěvákovi na blízku víc než ostatní. Rozdivočelá parta až do páté hodiny ranní popíjela v klubu a ani pak neměla dost. S blonďatou Slovenkou, bratrem a dalšími lidmi se totiž Sagvan ještě přesunul do jedné z vedlejších ulic, kde zapadli do jedné z heren. A domů se jim rozhodně nechtělo. Sagvan je totiž proslavený tím, že dokáže propařit klidně dva dny v kuse.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Bitka kamarádů

Je neuvěřitelné, jak různými způsoby si dokážou chlapi dát najevo, že se mají rádi – třeba se i poprat. Ve středu večer dorazil Sagvan Tofi obklopen partou kamarádů do klubu Life Café na křest Diáře Jakuba Ludvíka a okamžitě se vrhl na Marka Víta. Nejal se ho však objímat, začal mu dávat pěkné rány do těla. Manžel Čejkové si samozřejmě nenechal nic líbit a údery pěstí mu s patřičnou silou vracel. Po několikaminutové šarvátce se však u obou mužů objevil úsměv na tváří a kamarádi se přátelsky objali. „O nic nešlo,“ rozkřikoval se Vít. A zatímco Sagvan po chvíli klub opustil a mířil do dalších podniků, Vít s Čejkovou ještě chvíli v baru setrvali, po půlnoci si zavolali taxíka a odjeli domů.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.