Bartošová je pro Slováky narkomanka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bartošová je pro Slováky narkomanka!

Iveta Bartošová platí na Slovensku za narkomanku a alkoholičku.
Iveta Bartošová platí na Slovensku za narkomanku a alkoholičku.

Není tomu tak dlouho, co Iveta Bartošová (44) v době účasti ve slovenské taneční show Let‘s Dance vykřikovala, že jediným domovem je pro ni Slovensko a že ji mají Slováci raději než lidi doma v Česku. Teď ale vyplynula pravda na světlo světa!

Poté, co server Čas.sk srovnal slovenský kontroverzní pár »Mojsejovce« s Ivetou Bartošovou a Jiřím Pomeje, zjistilo se, že na Slovensku platí Bartošová místo chuděrky a princezny spíš za narkomanku a alkoholičku! Nora Mojsejová totiž na svou rekci nenechala dlouho čekat a proti srovnání se okamžitě ohradila.

„Mě nikdo s Ivetou Bartošovou srovnávat nebude, já nejsem narkomanka ani alkoholička,“ rozčiluje se na serveru Čas.sk rázně. Je vidět, že Ivetina pověst není nijak valná ani na Slovensku a zároveň to nejpíš zpěvačku vyvedlo z omylu, že by se u našich sousedů těšila větší oblibě než ve své domovině.

Manželé Mojsejovi jsou pravým ztělesněním slova »zbohatlíci«. Nevkusně snobský pár si ve své póze libuje a dokonce si na této image založili i slušnou kariéru díky účinkování v reality show »Mojsejovci« (obdoba Big Brothera nebo VyVolených), na jejímž konci vítěz získal dva miliony slovenských korun z konta manželů Mojsejových.

Manželé Nora a Braňo Mojsejovi

Foto ara

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.