Poprask na Slovensku! Chodúr má prý dvě milenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Poprask na Slovensku! Chodúr má prý dvě milenky!

Martin stále tvrdí, že je své přítelkyni Míše věrný.
Martin stále tvrdí, že je své přítelkyni Míše věrný. (Aha! – Martin Hykl, ara)

První Česko Slovenská SuperStar Martin Chodúr (20) poznává odvrácenou tvář své slávy. Přesně měsíc po svém vítězství se totiž ve slovenských médiích objevily informace o jeho slovenské milence, vizážistce Kataríně Práznovské!

„Během SuperStar to mezi nimi zajiskřilo a byla ruka v rukávě,“ tvrdí slovenský magazín Star.

Chodúr, který po dobu celé soutěže dbal na image šťastně zadaného jinocha, se ale brání. „To není pravda. Byla to moje kadeřnice, takže ji samozřejmě znám. Jsme kamarádi, ale k ničemu mezi námi nedošlo. Když jsem se dozvěděl, co se o nás šíří, hned jsem jí volal a zasmáli jsme se tomu,“ říká Chodúr, který má plnou důvěru své přítelkyně Míši. „Ona mě ve všem na sto procent podporuje. Nikdy bych ji nepodvedl,“ dodal mladý talent z Ostravy.

Stejně se vyjádřila i mladá kadeřnice. „Jsme jen přátelé. Nic víc bych v tom nehledala,“ nechala se slyšet. Kde je pravda? Zapadl Martin do světa showbyznysu opravdu tak rychle, že svou přítelkyni ještě během soutěže podváděl, nebo je to jen snaha slovenského týdeníku o senzaci za každou cenu? To ví jen Martin a Katarína.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.