Krutá daň za SuperStar pro Starou a Lacha: Nezvládají školu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krutá daň za SuperStar pro Starou a Lacha: Nezvládají školu!

Denis a Dominika.
Denis a Dominika.

Mají velký problém! Finalisté Česko Slovenské SuperStar Dominika Stará (15) a Denis Lacho (15) si účastí v pěvecké show pořádně zavařili. Co musí v současnosti řešit?

Ve škole to mají nahnuté! Několikaměsíční účast v pěvecké show už si vybírá svou daň. Množství zmeškaných hodin musí Denis Lacho a Dominika Stará dohánět. Kromě toho, že se nesmí odlepit od školních lavic, je stresuje i fakt, že se blíží pololetní vysvědčení.

„Dominika chodí domů ze školy až pozdě odpoledne. Je třeba, aby dohnala zameškané učivo,“ říká matka bronzové finalistky Česko Slovenské SuperStar. „Stydím se, že vám nepíšu, ale teď je toho fakt hodně. Doháním školu a vedle toho mám vystoupení,“ omlouvá se příznivcům na své internetové stránce rodačka ze Šamorína.

O nic lépe na tom není ani Denis. „Musím dělat komisionální zkoušky,“ řekl Lacho s tím, že už má jedny za sebou. S těmito nepříjemnými povinnostmi se prý bude trápit až do února. „Nejdřív mě čeká fyzika,“ dodal znechuceně.

Slovenští finalisté však nejsou jediní, kteří mají co dohánět. I vítěz Martin Chodúr (20) má studium na vysoké škole nahnuté. „Nic jiného mi nezbývá, než školu přerušit. Teď jsem v pátém ročníku a čeká mě ještě šestý,“ řekl krátce poté, co vyhrál titul první Česko Slovenské SuperStar. Od soutěže už však uběhl zhruba měsíc, a tak server Topky.sk zjišťoval, jak je na tom nyní. „Zatím mě nevyhodili,“ zlehčuje situaci rodák z Ostravy, který dále na toto téma nechtěl mluvit.

Jak podle vás zvládají SuperStar běžný život? Zapomene se na ně za párt měsíců? Komu jste fandili? Napište nám do diskuse.

(miš), zdroj: Topky.sk
Foto Aha! - Matek Pátek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.