Iveta Bartošová: Zpívá falešně! Máme důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Iveta Bartošová: Zpívá falešně! Máme důkaz!

Iveta už neumí ani zpívat.
Iveta už neumí ani zpívat.

Zpěvačce Ivetě Bartošové (44) se hroutí manželství, osobní život i kariéra. Zřejmě díky všem svým osobním katastrofám zapomněla také zpívat. Jak jinak si vysvětlit takový úlet.

..

Internetem začala kolovat nahrávka koledy Tichá noc z Bartošové posledního alba Když ticho zpívá a způsobila nevídaný poprask. Nejen, že to vypadá, jako by se při zpívání písničky zpěvačka hroutila, ale dokonce není nouze o pořádně falešné tóny!

„Něco takového si několikanásobná držitelka Zlatého slavíka nebo vítězka v anketě TýTý dovolit nemůže,“ shodují se hudební odborníci. Cédéčko bylo dokonce zvoleno jako nejhorší deska roku. A už se objevují v internetových diskuzích i narážky na název desky. „Bylo by nejlepší, kdyby byla ticho Iveta,“ rozhořčuje se například jeden z fanoušků. „Takto může zpívat jen člověk, kterej nezná noty a je nalitej,“ přisazuje si další, zřejmě už bývalý fanoušek zpěvačky v diskuzi na stránkách Youtube.

Nahrávku si můžete poslechnout tady:

Foto ara, David Kundrát

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.