Radek John a Zlata Adamovská: Bouračka! Kvůli alkoholu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Radek John a Zlata Adamovská: Bouračka! Kvůli alkoholu!

Na místo brzy dorazila policie. Do protokolu mohla zaznamenat i Johnovy oči pro pláč.
Na místo brzy dorazila policie. Do protokolu mohla zaznamenat i Johnovy oči pro pláč. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Manželský pár herečky Zlaty Adamovské (50), hvězdy seriálu televize Nova Ordinace v růžové zahradě, a publicisty a čerstvého politika Radka Johna (55) měl včera »den blbec«! Oběma naráz totiž vypověděla službu jejich auta! John dokonce boural!

Herečka Zlata Adamovská (50) a politik Radek John (55) včera nevěřili svým očím. V jeden moment Zlatě vypovědělo službu auto, a když za ní dorazil její stále ještě manžel Radek, přišel o auto i on. Před jejich dejvickou vilou do jeho volva totiž napálil oktávkou opilý mladík. Naštěstí John zrovna v době střetu v autě neseděl. Byl zrovna v domě u své ženy, od které se před časem odstěhoval.

Nejprve Zlatě, které její stříbrná mazda nešla nastartovat hned ráno cestou na nákup. Herečka tedy musela do blízké sámošky v zimě pěkně pěšky. Ze servisu jí mezitím přivezli náhradní vůz, a ten stávající odtáhli na opravu.

Mnohem hůř ale dopadl Radek John! Ten sice v jejich společné dejvické vile už nebydlí, ale když se ráno »doma« stavoval pro pár věcí, jiný nepozorný řidič mu to do zaparkovaného auta nabořil v plné rychlosti!

„Mladý muž ráno vyjel a neotřel si skla. Naštěstí jsem v tom autě neseděl. Bude to velké, on má motor v háji a já celý zadek auta,“ krčí rameny John s tím, že viníkovi nehody policisté naměřili alkohol, takže škoda bude na něm. Kolik? „Obávám se, že to půjde do statisíc,“ říká John, který se po dobu opravy, stejně jako jeho žena, bude muset spokojit s náhradním autem.


Zlatě Adamovské odvezli auto do servisu.


John se rozčiloval nad nabouraným vozem. Ještě že to neviděl na vlastní oči.


Když se publicista uklidnil, vyložil si u auta nezbytné věci.


Radek dostal náhradní vůz stejného typu, ale jiné barvy. V červené karoserii se John v provozu neztratí.


Náraz byl pořádná šupa,viníkovi nehody dokonce vystřelil airbag!


Zlata odchází na nákup.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.