Silvestrovské představení muzikálu: Baroš terčem vtípků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Silvestrovské představení muzikálu: Baroš terčem vtípků!

Milan Baroš si udělal hezký silvestrovský večer se svou ženou Terezou.
Milan Baroš si udělal hezký silvestrovský večer se svou ženou Terezou. (Aha! – Martin Hykl)

Fotbalista Milan Baroš (28) udělal na Silvestra radost hlavně své manželce, kterou vyvedl do Divadla Kalich na lehce ztřeštěné představení muzikálu Touha. A zatímco jeho žena Tereza se královsky bavila, on nervózně posedával na sedátku a čekal, kdy si z něj herci zase vystřelí. Stal se totiž terčem jejich vtípků.

„Barošova přítomnost prostě byla zdrojem narážek a fórků na jeho osobu,“ řekl deníku Aha! fotbalistův blízký kamarád Dalibor Gondík. Ten útočníka klubu Galatasaray Istanbul na představení pozval. „Bylo to vtipné,“ prohlásil po představení Baroš, který s manželkou uháněl na soukromou párty. Silvestrovské představení muzikálu Touha bylo plné improvizací a okamžitých nápadů herců. Od jindy přísné režisérky Mirjam Landové měli povolenu výjimku a mohli se utrhnout ze řetězu, čehož bohatě využili. Představení bylo minimálně o půl hodiny delší než běžné reprízy. Bonbonkem bylo i to, že herec Matouš Rajmont přišel o hlas a bohužel nebylo možné sehnat za něj alternaci. Rajmont tedy skočil na jeviště, otevíral pusu a šikovný dabér Ivan Vodochodský celou roli namluvil za něj. Muzikál Touha Divadlo Kalich uvede zase od 2. do 10. ledna.

Dalibor Gondík (vlevo) při silvestrovském představení muzikálu Touha.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.