Byla miss, jenže... Změnila si jméno a dala se na zločin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Byla miss, jenže... Změnila si jméno a dala se na zločin!

Na snímku z ledna 2008 vedle manžela Bretta.
Na snímku z ledna 2008 vedle manžela Bretta. (ČTK/AP)

Amerikou lomcuje další skandál kolem bývalé královny krásy. Tentokráte však nejde o drogy ani o focení lechtivých snímků. Jedná se o záhadnější kauzu. Miss Aljašky 1996, krásná Rachel Yould (37), se totiž už delší dobu vydává za někoho zcela jiného.

Rachel je v pěkném průšvihu. Už léta totiž používá dvě rodná čísla a dvě jména. První je skutečné, druhé smyšlené – to získala jako oběť domácího násilí, aby ji pachatel už nikdy nemohl najít. Problém je v tom, že Rachel obě jména a rodná čísla používala k vlastnímu obohacení. Brala si totiž půjčky, které nesplácela – celkem jde v přepočtu o jedenáct milionů korun. Hrozí jí závažné obvinění z podvodu a padělání úředních dokumentů.

Kdo je vlastně Rachel Yould, Miss Aljašky 1996? Chudák holka, která se stala obětí domácího násilí? Nebo protřelá intrikánka s dvojí identitou, prahnoucí jen po bohatství? Tady je dvojí příběh krásné Rachel. Stačí si vybrat jednu z verzí...

Příběh číslo jedna: V dětství byla podle svých slov pohlavně zneužívána a v dospělosti znásilněna. Chtěla začít nový život, a tak si nechala úředně změnit identitu. O tom, že nemůže používat obě identity, prý nevěděla a je nevinná.

Příběh číslo dvě: Bývalá univerzitní studentka si dvojí identitu zařídila záměrně. Na střídačku používala obě jména a rodná čísla, aby se podvodem dostala k penězům. Pravdu zatím nikdo nezná, na jaře ji odhalí soud...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.