Mareš na rozlučkový mejdan Superstar nedorazil! Kvůli Banášové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Mareš na rozlučkový mejdan Superstar nedorazil! Kvůli Banášové!

Leoš Mareš a Adéla Banášová
Leoš Mareš a Adéla Banášová (Aha! – David Kundrát)

Na rozlučkový večírek se soutěží Česko Slovenská SuperStar, kterou v neděli podle očekávání vyhrál Martin Chodúr (20), nedorazila největší hvězda této show, Leoš Mareš (33)! Proč?

Finalisté a jejich přátelé Leoše na mejdanu, kam jinak dorazil prakticky každý, kdo měl se soutěží něco společného, vyhlíželi marně! Proč? Leoše prý naštvala jeho slovenská kolegyně Adela Banášová (29)! Ta mu měla podle informací serveru topky.sk v zákulisí vyčíst, že se jí nelíbilo, jak Leoš v přímém přenosu, při němž oba improvizovali, ukazoval na svém telefonu divákům, jak mají správně hlasovat.

Toto číslo Leoš předvedl dvakrát, lehce tím zdržoval přenos a podle zlých jazyků to dělal proto, aby se revanšoval sponzorovi, který mu jeho luxusní mobilní telefon Vertu s černými a bílými diamanty za 1,5 milionu korun daroval.

„Na večírek jsem nešel, protože jsem moderoval vánoční večírek jedné firmy v Bobby centru v Brně. Bylo to nasmlouvané dlouho dopředu,“ vysvětloval svou absenci serveru topky.sk Mareš, ale je s podivem, že se na večírku po vyvrcholení své půlroční práce ani neukázal.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.