Nejproklínanější žena víkendu? Modelka Claudia Schiffer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejproklínanější žena víkendu? Modelka Claudia Schiffer!

Claudia Schiffer
Claudia Schiffer (ČTK, topnews.in)

Světoznámá modelka Claudia Schiffer (39) je nejvíce nenáviděnou ženou víkendu. Tahle celebrita totiž stejně jako více než 2000 lidí zůstala v noci z pátku na sobotu uvězněna v jednom z pěti vlaků v tunelu La Manche (Eurotunel), který spojuje Velkou Británii s Francií. A právě jí se dostalo na úkor těhotných žen a nemocných přednostní pomoci!

Cesta z Paříže do Londýna, která normálně trvá 2 hodiny a 15 minut, se protáhla na 18 hodin. Zatímco venku panoval krutý mráz, lidé se ve vlacích dusili vedrem. Ve tmě, bez vody, jídla a informací o tom, co se stalo. Cítili se jako zvířata v klecích. Některým posádka vozu dokonce nařídila, aby nedýchali příliš zhluboka, jinak prý nebude dost kyslíku pro všechny. Většina cestujících si myslela, že je ve vlaku bomba. Řidič jednoho z vozů se zamkl v kabině a brečel. Ve vlaku cestovala i Yvonne Lews (54) s vnukem Benem trpícím těžkou cukrovkou. Zoufalá žena se snažila vylomit dveře.

Nejdříve Její Veličenstvo Claudia, až pak ostatní. Lidem, kteří ve vlacích zkolabovali, se nakonec dostalo pomoci. Museli ale čekat dlouhé hodiny.

Speciální péče však byla vyhrazena jen pro celebritu Claudii Schiffer. Ta cestovala z Paříže, kde propaguje kosmetickou firmu L´Oreal, do Londýna, kde bydlí. Schiffer přednostně vystoupila ve Folkestonu, zatímco stovky lidí dále úpěly bolestí. „Byla tam i Claudia, ale pro ni přijelo hned auto, aby ji vyzvedlo z tunelu. Nic pro další dva tisíce cestujících. Ti měli prostě smůlu,“ řekl Gregoire Sentilhes, který cestoval s manželkou a třemi malými dětmi. Modelka se k situaci odmítla vyjádřit.

Cestujícím bylo nabídnuto odškodné ve výši 4400 Kč a zpáteční jízdenka zdarma. Dalších zhruba 24 tisíc lidí čekalo v neděli na návrat domů marně. Vlaky Eurostar se totiž ani včera nerozjely.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.