Mahulena Bočanová: Na truc manželovi obchoduje s nahotou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mahulena Bočanová: Na truc manželovi obchoduje s nahotou!

Mahulena Bočanová se pro Playboy poprvé nechala nafotit v prosinci 1993. Když ji opouštěl druhý manžel Viktor Mráz, kývla na nabídku Playboye podruhé.
Mahulena Bočanová se pro Playboy poprvé nechala nafotit v prosinci 1993. Když ji opouštěl druhý manžel Viktor Mráz, kývla na nabídku Playboye podruhé. (Tono Stano)

Herečka a moderátorka Top Staru na Primě Mahulena Bočanová (42) po šestnácti letech odhodila stud a nechala se podruhé v životě nafotit pro pánský magazín Playboy! Proč se rozhodla zobchodovat svou nahotu zrovna teď, po rozchodu s manželem Viktorem Mrázem (42)? Natruc! Peněz za to totiž moc nedostala.

..

Mahuleniny lechtivé snímky jsou už na světě a původně měly být určeny pro prosincové vydání prestižního časopisu pro pány, jenže z toho ji na poslední chvíli »vyšoupla« Simona Krainová (36), která byla pro vánoční dvojčíslo lákavější volbou. Mahulena i čtenáři si tak musejí ještě počkat. Ostatně, stejně jako při prvním pózování v roce 1993, toho »Mahu« příliš neodhalila. „Naším záměrem byla smyslnost, nikoli nahota,“ vysvětluje Bočanová, která se i tentokrát držela zpátky. „Muži mého věku mě na ulici zastavovali a s úsměvem vyčítali, že čekali větší porci intimity, kterou skrývá odhalené tělo playmate,“ vzpomíná herečka na své první hanbaté focení.

Kolik Mahulena za nafocení série fotografií dostala? „Bylo to v řádu několika desítek tisíc korun,“ prozrazuje zdroj z vydavatelství Playboye s tím, že hereččinou motivací bylo spíš ukázat manželovi Mrázovi, který ji opustil a našel si mladší milenku Martu Jandovou (35), o co přišel. Tomu odpovídá i starší vyjádření Bočanové na téma, jak k focení podobných materiálů přistupuje. „Nemám pražádnou chuť na sebe upozornit, toužím jen po soukromí a rodinném klidu. Možná později, kolem pětačtyřiceti, by mělo smysl něco takového podniknout a dokázat, že i v pozdějším věku může být tělo krásné. Pevně věřím, že této metě – bez ohledu na Playboy – dostojím,“ věřila před lety Mahulena.

Té do vytyčené mety ještě tři roky chybí, ale potřebu ukázat světu, že ještě nepatří do starého železa, pocítila evidentně již před časem. Jediný mráz, který ji doma čeká, je totiž ten od vypnutého radiátoru.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.