Simona Krainová: Liposukce kvůli chlapovi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Simona Krainová: Liposukce kvůli chlapovi?!

Nechá si Simona tělo vylepšit liposukci?
Nechá si Simona tělo vylepšit liposukci?

Modelka Simona Krainová se donedávna chlubila, že i ve svých šestatřiceti letech jsou její křivky výhradně dílem přírody. To se má ale změnit!

„Já a plastická chirurgie? To nikdy!“ zaznívalo vždy z úst Simony Krainové a často také dodávala, že figuru si nijak udržovat nemusí, protože ji příroda obdařila skvělým spalováním.. Teď se ale situace změnila. „Cvičím čtyřikrát týdně, musím, abych nějak vypadala,“ přiznává pro časopis Pestrý svět a uvědomuje si, že ani časté cvičení už nemusí být zárukou sexy těla, proto si chce dopomoct k lepší postavě liposukcí.

„Uvažovala jsem o tom a hodlám to i vyzkoušet,“ říká Simona teď, když přijde řeč na liposukci. A kdo by si myslel, že to je kvůli práci, je vedle. Modelka se totiž podle časopisu rozhodla pro zákrok kvůli novému příteli Karlu Vágnerovi, nejstaršímu synovi stejnojmenného skladatele.

Foto Marek Pátek

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.