Ben Cristovao je v šoku - Tohle není můj bratr! Je to šílený lhář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ben Cristovao je v šoku - Tohle není můj bratr! Je to šílený lhář!

Fotografie
Fotografie (internal)

Je tu další psychopat, který se chtěl přiživit na slávě Bena Cristovaa (22). Měl tu drzost a vydával se za jeho nevlastního bratra. Z francouzského podvodníčka, Ethieneea Petera Macao, se vyklubal Čech jako poleno Petr Šebera (23). A nevymyslel si jen jméno, ale i celý životní příběh.

Deníku Aha! v něm barvitě popisoval, jak je Benova matka promiskuitní. „Já se s ním už nebavím. Nejsme nevlastní bratři. Má hroznou náturu. Nedávno zase tvrdil, že je majitel restaurace. Držím se od něj dál,“ řekl deníku Aha! Ben. Nejvíc šokovaná však byla Šeberova sestra, která včera kontaktovala deník Aha!. „To není možné, aby tohle můj bratr tvrdil, vždyť já ho přece znám,“ řekla. Vzápětí volal do naší redakce sám Šebera, který se chtěl omluvit nejen Benovi, ale i jeho mamince. „Je mi to moc líto. Nechtěl jsem nikomu uškodit. Nevím, jak to teď mám napravit,“ kál se.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.