Tom Cruise si vydupal druhé dítě. Za 75 milionů dolarů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tom Cruise si vydupal druhé dítě. Za 75 milionů dolarů!

Rodinku Cruisových čeká další přírůstek. Tedy pokud Tom pořádně zaplatí!
Rodinku Cruisových čeká další přírůstek. Tedy pokud Tom pořádně zaplatí!

Miminko na objednávku! I tak by se dala charakterizovat dohoda Toma Cruise (47) s manželkou, jejímž výsledkem má být zábava v posteli a nový přírůstek do rodiny. Levný špás to však nebude - Katie Holmes (30) si díky těhotenství pořádně vylepší bankovní konto!

Žádný rozchod, vzhůru do ložnice! Přestože se kuloáry ještě donedávna šířily klepy o jejich vážné manželské krizi, zdá se, že prominentní dvojice konečně našla společnou řeč. K třetímu výročí svatby si totiž navzájem darovali zajímavou smlouvu. Dětské módní ikoně, Suri Cruise, již brzy pořídí sourozence. Tedy jakmile Tom své drahé polovičce zaplatí 75 milionů dolarů!

Katie, u níž je momentálně na prvním místě herecká kariéra, se přitom ještě donedávna rostoucímu bříšku bránila. Podle rodinných známých jí však konečně narostlo sebevědomí a finanční dohoda při druhém dítěti je důkazem toho, že je připravena vystoupit z manželova stínu. Miliony mají být totiž jen jakousi kompenzací za život mimo kamer a stříbrného plátna. A i když herečka plánuje otěhotnět již v příštím roce, do té doby si chce zahrát v minimálně jednom filmu.

Katie, přiznej barvu, kolik jsi dostala za prvorozenou Suri? Kolik byste vy dali manželce za dítě?

(miš), Zdroj: Topky.sk
Foto ara

4.12.2009, 15:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.