Adéla Banášová: Je sexuální dračice! Rozlomila postel... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Adéla Banášová: Je sexuální dračice! Rozlomila postel...

Adéla Banášová vypadá jako andílek, v posteli je ale drařčice...
Adéla Banášová vypadá jako andílek, v posteli je ale drařčice...

Moderátorka Česko Slovenské SuperStar Adéla Banášová (28) je pěkná dračice! A pocítila to i hotelová postel, která prý zátěž nevydržela.

..

To, že je půvabná blondýnka v posteli jako uragán, se šušká už dlouho. Dokonce údajně připravila o panictví třiadvacetiletého účastníka slovenské SuperStar Tomáše Bezdedu. Se současným partnerem Petrem Modrovským (25), ze slovenské obdoby soutěže StarDance ale dovádí tak, že dokonce vznikají hmotné škody.

„V hotelu rozlomili postel,“ prozradil Adélin kolega pro časopis Pestrý svět. Ačkoliv o hotelových škodách moderátorka mlčí, svou dominanci ve vztahu přiznává bez okolků. „Vždycky jsem po někom vystartovala, všechno zorganizovala a pak také sama ukončila,“ přiznává.

Jak dlouho však Adéle a jejímu sexuálnímu apetitu bude Tomáš stačit a kolik hotelových postelí skončí ve šrotu je zatím ve hvězdách.

Při sexu s Tomášem Bezdedou prý nevydržela hotelová postel.

Adélinu šarmu nemůže odolat místy ani Leoš Mareš.

Foto: Marek Pátek, ara

(eve)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.