Bartošová na Slovensku »nezklamala« - Po natáčení zkolabovala, pak utekla z televize! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bartošová na Slovensku »nezklamala« - Po natáčení zkolabovala, pak utekla z televize!

Na Markíze Iveta natáčela oteklá, pod líčením skrývala modřiny po údajném pádu na sklenici.
Na Markíze Iveta natáčela oteklá, pod líčením skrývala modřiny po údajném pádu na sklenici. (Aha! – topky.sk)

Iveta Bartošová (43) šíří svou »slávu« psychicky labilní zpěvačky a potížistky už i za hranicemi! Ve středu sice odcestovala na Slovensko do Bratislavy a zúčastnila se dlouho domluveného natáčení relace Modré z nebe, ihned poté se ale zhroutila!

A přestože ve čtvrtek měla v natáčení pokračovat, Iveta slovenské televizi Markíza utekla zpět do Prahy. A navíc ohrozila i sobotní předávaní Slavíka!

Informace přinesl slovenský server topky.sk. „Bartošová se po natáčení Modrého z nebe zhroutila a téměř nemohla chodit. Sotva se dostala do auta,“ potvrzují zdroje ze zákulisí natáčení s tím, že veškeré další povinnosti, které měla Bartošová na Slovensku domluvené, zpěvačka zrušila. Slovenské komerční televizi Markíza způsobila velké potíže na více frontách! Ve čtvrtek se mělo pokračovat v natáčení relace, měly se dělat upoutávky a další. Jenže Bartošová na natáčení nedorazila, sbalila se a ujela se svým řidičem do Prahy.

Útěkem neohrozila jen dokončení vánočního vydání pořadu Modré z nebe, který plní sny obyčejným lidem, ale i sobotní předávání slovenských hudebních cen Slavík 2009, obdoby Českého slavíka! Moderátor Modrého z nebe, slovenská hvězda Vilo Rozboril na něm totiž měl předávat jednu z hlavních cen. Jenže místo toho musí jet do Prahy za Bartošovou a pokusit se s ní natočit nerealizované upoutávky na pořad alespoň tady. Markíza tedy musela narychlo předělávat »slavičí« scénář. „Je pravda, že v programu nastala změna. Namísto moderátora Vila Rozborila bude předávat cenu hiphoper Laci Strike,“ řekl pro topky.sk Martin Šesták ze společnosti Forza, která spolu s Markízou organizuje slovenského Slávíka 2009.

Natáčení s Bartošovou probíhalo už od začátku ve velkém stresu, zpěvačka se takřka hermeticky uzavřela ve studiu a jako podmínku si dala i to, že se nesmí setkat s manželem a manažerem Jiřím Pomejem, jejichž vztah prochází vážnou partnerskou krizí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.