Bohdalová píchala Ebena do rozkroku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bohdalová píchala Ebena do rozkroku!

Jiřina Bohdalová vešla do Síně slávy a přijala květinu, kterou při děkovném proslovu zapíchla Ebenovi přímo do rozkroku!
Jiřina Bohdalová vešla do Síně slávy a přijala květinu, kterou při děkovném proslovu zapíchla Ebenovi přímo do rozkroku! (Aha! – Martin Přibyl, Martin Hykl)

Kdo s Amforou (sdružením AMaterských FOtbalových RArit slavných) neslavil její 35. narozeniny, jako by nebyl! Popřát klubu a jejímu zakladateli Petru Salavovi přišli třeba Karel Gott, Helena Vondráčková, Josef Dvořák, Meky Žbirka, Jan Rosák či Jiřina Bohdalová, kterou uvedl jako první osobnost do »amforácké« Síně fotbalové slávy Marek Eben.

Amfora slavila 35

A vstup to byl s plnou parádou – když Jiřina dostala pugét a chystala se k proslovu, zapíchla jej Ebenovi do rozkroku! „Jiřinko, trošku mě tu tím ohrožuješ,“ reagoval Eben, čímž se stal zřejmě prvním člověkem, který kdy Bohdalové vzal řeč.

S pravidelnou výroční zprávou vystoupil i Karel Šíp. „Není náhodou, že se oslavy konají pár dní po kongresu ODS, také měly být volební,“ žertoval. „Jako protikandidáti prezidenta Salavy se ale přihlásili jen Roman Skamene a Pavel Bém. Skamene chtěl změnit pravidla, aby se místo gólů hrálo na nadýchané promile, a Bém by pořádal soustředění na Everestu, takže nakonec zůstal prezidentem Salava,“ dodal Šíp. Amfora také obdržela od Ivana Haška pohár za 35 let skvělé reprezentace českého fotbalu ve světě.

Cenu In memoriam obdržel od prezidenta klubu Petra Salavy i nedávno zesnulý František Veselý, za něhož ji převzal syn František.

Michal Suchánek si půjčil oblek od kamaráda Romana Skamene, ten běhal po zákulisí v trenkách.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.