SuperStar: Sváteční večeře s Gottem za tisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

SuperStar: Sváteční večeře s Gottem za tisíce!

 (: David Kundrát)

Finalisté SuperStar ve složení Dominika Stará, Miro Šmajda, Jan Bendig, Denis Lacho a Martin Chodúr povečeřeli na dvacetileté výročí sametové revoluce spolu s Karlem Gottem. Jen málokterý z finalistů ale věděl, proč se vlastně 17. listopad slaví.

V jedné z nejluxusnějších pražské restauraci v Pálffy paláci, ve které cena menu neklesne pod tisíc korun, se včera u jednoho stolu sešli zbývající finalisté SuperStar aby slavnostně povečeřeli s Karlem Gottem.

Menu měli všichni opravdu bohaté o několika chodech se skvělým nealkoholickým šampaňským. Stejně bohaté ale nebyly jejich znalosti o 17. listopadu. Taková Dominika Stará například do mikrofonu jedné z přítomných televizí řekla, že vůbec neví, co 17. listopad znamená a po nápovědě řekla, že Sametová revoluce proběhla na Slovensku až 27. listopadu. Samozřejmě si neuvědomila, že jsme byli jeden stát, a tak i tato data máme společná.

No, asi by se o všeobecný rozhled vycházejících pěveckých hvězdy měla produkce Novy starat lépe.

Rozklikněte obrázek a podívejte se, z jakých specialit mohli účastníci SuperStar vybírat:
Kliknutím zvětšete

Více se dočtete zítra v tištěném Aha!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.