Ondřej Hejma: Jako jediný nemá kšefty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ondřej Hejma: Jako jediný nemá kšefty!

Ondřej Hejma sice usedl do poroty SuperStar, další kšefty však nemá.
Ondřej Hejma sice usedl do poroty SuperStar, další kšefty však nemá. (Aha! – Martin Hykl)

Porotce Česko Slovenské SuperStar Ondřej Hejma (58) doplácí na minulost a přichází tím o nemalé peníze! Zatímco jeho kolegům z poroty Daře Rolins, Martě Jandové a Paľovi Haberovi obří sledovanost pořadu pomáhá k ještě větší popularitě a vyšším honorářům za samostatné kšefty, Ondřeje asi nezachrání ani SuperStar!

Řadě vlivných lidí je totiž stále trnem v oku to, že Hejmovo jméno figuruje na Cibulkových seznamech spolupracovníků StB! Frontman kapely Žlutý pes měl třeba 17. listopadu i s kapelou vystupovat v Plzni na náměstí při příležitosti dvacátého výročí »sametové revoluce«. Plzeňská radnice však koncert Hejmovy skupiny odvolala poté, co se dozvěděla, že zpěvák v seznamu StB figuruje jako agent a důvěrník s krycím jménem Rony. „Není vhodné, aby při téhle příležitosti hrál v Plzni, když figuruje v Cibulkových seznamech,“ řekl před pár dny primátor Plzně Pavel Rödle pro server deník.cz.

Hejma vždy tvrdil, že spolupráci s StB nikdy nepodepsal. „Jako student filozofie jsem ty pány měl za zadkem od roku 1975. A to nejen českých, ale i jiných národností. Nic jsem nepodepsal. Nejsem blázen,“ řekl slovenskému deníku Sme. Tak či tak, řada lidí mu nevěří a Ondřej si tento cejch ponese dlouho. A nejen on, ale celá jeho kapela Žlutý pes tím přijde o nemalé honoráře…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.